TOFTA THE ORIGINAL – NU TILLBAKA PÅ MARKNADEN!

Med 30 års erfarenhet möts vägarna igen! Grundarna till TOFTA och Best Point International AB i Malmö bildar ett nytt gemensamt bolag, TOFTA ORIGINAL AB.

Tofta, introducerade 1985 affärsidén att sälja strumpor, underkläder och konfektion till idrottsföreningar, som i sin tur sålde produkterna vidare till slutkonsument – en genial idé och ett enkelt sätt för föreningarna att tjäna pengar till sina aktiviteter och sin verksamhet. Varumärket TOFTA som skapades var representerat från söder till norr, har fortfarande idag en hög igenkänningsfaktor, inte minst med anledning av den höga kvalitet som alltid erbjöds.

Best Point som grundades 1999 och är idag en mycket välrenommerad grossist i Sverige. Best Point är specialist på strumpor och underkläder, och var under många år huvudleverantör och nära samarbetspartner till Tofta. Företagets produktutveckling och höga kvalitet är en viktig kärna i verksamheten – hela vägen från designbordet till den slutliga konsumenten.

TOFTA THE ORIGINAL´s vision och innovativa strategi är att erbjuda produkter för dagligt bruk i bästa premium kvalitet med komfortabel känsla och passform.  Alla produkter produceras i hållbara material och alla bomullsprodukter produceras i ekologisk bomull. Leveransen kommer i en återvinningsbar och lyxig förpackning – allt detta får Du för endast 100 kronor!

Att välja produkter från TOFTA THE ORIGINAL är ett val för hållbarhet!