Försäljningsarbete av strumpor och underkläder för TOFTA ORIGINAL AB, heltid eller deltid

TOFTA ORIGINAL AB är ett nystartat företag, start 2017-08-01 som ägs av Best Point International AB och Tofta Online AB. Best Point är ett ledande och välrenommerat grossist -och handelsföretag inom textila produkter som startade sin verksamhet i Malmö 1999 och har idag en omsättning på över 30 miljoner och en stark ekonomisk ställning. Tofta Online AB ägs av grundarna till Tofta i Landskrona som var först ut på marknaden med sin affärsidé. Den nya företagskonstellationen har 30 års erfarenhet i branschen. Varumärket TOFTA har en mycket stor igenkänningsfaktor på marknaden! Mer information om Best Point.

Arbetsuppgifter:

Din uppgift blir att arbeta med införsäljning av våra produkter till ideella föreningar på heltid eller deltid och bygga upp ett långsiktigt samarbete. Du ansvarar för eget distrikt med kunder som i sin tur ska sälja våra produkter. Du arbetar med uppsökande verksamhet genom telefon och personliga besök. Du får ett fritt, spännande och utmanande arbete!

Tofta Original söker personer som bor i hela Sverige. Du utgår från din bostad med egen bil och kan välja att jobba hel eller halvtid. Milersättning utgår.

Din profil:

Vi söker dig som är strukturerad, ansvarsfull och självgående. Självklart är du social och positivt lagd och har lätt att ta kontakt med kunder och bygga långsiktiga relationer.

Du ska bygga upp en marknad från grunden och ha ett driv för och erfarenhet av försäljning. Du kommer att ha eget budgetansvar.

God kännedom om hur en ideell förening fungerar är ett måste.

Allmän datakunskap krävs.

Anställningen inleds med praktik och för rätt person övergår tjänsten i en anställning.

Sista ansökningsdag: 2018-06-15

Ansök nu!